Meteen naar de inhoud
Karin Kruijer - tekstschrijver communicatie marketing

Een mooidenker met een goed verhaal

Ik ben┬áKarin, een goedlachse Groningse. Ik woon in de stad, ben afkomstig van ’t platteland. Ik ben een creatieve geest, een gedreven en resultaatgerichte marketing- en communicatieprofessional en een fanatieke thuiskok met een passie voor echt eten. Van jongs af aan was ik al een schrijver. Tot voor kort deed ik daar niet zo veel mee, behalve voor mijn werk als communicatieadviseur natuurlijk. Steeds meer beweeg ik in de richting van tekst en taal voor het goede verhaal. Voor mensen en organisaties die net als ik, gaan voor een morgen, beter dan vandaag. Waar wacht je op?

Blog

Mijn woorden geef ik aan een goed verhaal. Aan wat er gebeurt en wat ik zie. In de wereld om me heen en in mijn binnenwereld. Ik schrijf over duurzamer leven, persoonlijke ontwikkeling, begrijpelijke taal, marketing en communicatie en koken en lekker eten.

Lees m’n verhalen

Samen voor een goed verhaal

Als jij de wereld beter, eerlijker, duurzamer, inclusiever en mooier maakt, dan werk ik graag met je samen. Om jouw goede verhaal zo op te schrijven dat iedereen het begrijpt. Dat het raakt. Dat het binnenkomt. Want alleen dan, kan de lezer er ook iets mee doen. Er iets van leren of actie ondernemen. Word gehoord en verander de wereld. Voor een morgen, beter dan vandaag.

Laat van je horen